ARHIVA VESTI
     
 
Rukovodstvo Industrijskog sindikata Srbije (ISS) u Koncernu „Petar Drapšin“. Privatizacija kao moguće rešenje nagomilanih problema u „Petru Drapšinu“.

PRIVATIZACIJA ODGOVOR NA TIHO UMIRANJE




12.05.2011.
Koncern „Petar Drapšin“ je samo jedno od preduzeća koje vodi dugogodišnju bitku sa svim nevoljama koje su došle kroz tranziciju srpskog društva i privatizaciju.
Članovi odbora IS „Petar Drapšin“ su upoznali Dragana Matića, predsednika ISS i Nebojšu Savića, sekretara ISS sa aktuelnim problemima sa kojima se preduzeće susreće. O trenutnoj poziciji preduzeća sindikalcima je govorio i generalni direktor „Petar Drapšin“, Petar Milovanović, najavljujući reorganizaciju preduzeća i mogućnost pojedinačne prodaje pravnih subjekata koji će nastati reorganizacijom „Petra Drapšina“.
Državne subvencije su od životnog značaja za opstanak „Petra Drapšina“ i njihovo zakašnjenje ili smanjenje dovodi do uzbune među zaposlenima.
Industrijski sindikat Srbije pokazuje razumevanje za iznete probleme i spreman je da učestvuje u svim aktivnostima koje doprinose stabilnijim uslovima poslovanja i boljem standardu radnika.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"