ARHIVA VESTI
     
 
Sastanak članova Glavnog odbora Industrijskog sindikata Srbije (ISS) i predsednika pojedinih odbora ISS sa rukovodstvom ISS rezultirao operacionalizacijom Plana i programa aktivnosti ISS za 2011. godinu.


REALIZOVATI PLAN ŠTO PRE




12.05.2011.
U nameri da se Plan i program aktivnosti za 2011. godinu u potpunosti ispoštuje po pitanju aktivnosti i predviđenih vremenskih okvira, rukovodstvo ISS je održalo sastanak sa članovima Glavnog odbora i predstavnicima pojedinih odbora ISS.
Predsednik ISS, Dragan Matić je u svom izlaganju apostrofirao neophodnost prebacivanja aktivnosti na gradove i regione, članove GO i Predsedništvo ISS i da se centralna aktivnost ISS za 2011. godinu , širenje mreže i dobijanje novih članova, otpočne što pre.
Prisutnima su podeljene baze podataka sa preduzećima u okviru Industrije Srbije po regionima i gradovima a na koordinaciji na regionima će se doneti konačan stav o preduzećima u kojima će ISS voditi kampanje.
Sve aktivnosti, seminari, sindikalne škole, tribine, sastanci, međunarodna saradnja, učešće na kongresima se uspešno sprovode i sve su te aktivnosti u funkciji jačanja struktura ISS.
Prisutni su svesni odgovornosti koju su prihvatili a o organizaciji dobijenih zadataka i zaduženja članovi Glavnog odbora će biti informisani na sednici Glavnog odbora koja je planirana za jun 2011.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"