ARHIVA VESTI
     
 
Mladi Industrijskog sindikata Srbije učesnici trening seminara „Odnosi s javnošću i javni nastup za predstavnike sindikata“ koji je podržan i organizovan od strane Friedrich Ebert fondacije.

JAVNI NASTUP I SINDIKATI




25.04.2011.
Potreba sindikata za uspostavljanje boljih odnosa sa javnošću i medijima rezultiralo je organizovanje seminara od strane Friedrich Ebert fondacije koji je imao za cilj da odnose sa javnošću i javne nastupe približe predstavnicima sindikata kako bi oni u tome bili uspešniji. Postojeća izreka da sve što nije bilo u javnosti i medijima nije se ni desilo, je rukovodilo predavače na ovom seminaru da predstavnicima sindikata daju „alate“ koji će im pomoći da aktivnosti sindikata prezentuju na profesionalni način i da čitavu oblast komunikacije sa javnošću i javne nastupe trajno ugrade u aktivnosti sindikata.
U dvodnevnom radu kome su prisustvovali mladi predstavnici sindikata obrađene su oblasti i organizovane radionice koje su rezultirale shvatanjem polaznika o važnosti javnih nastupa za sindikalne predstavnike. Predavači Balkan media tima Olivera Jovićević, direktorka i urednik RTS-a, Cvijetin Milivojević, direktor PR agencije Pragma, Srđan Predojević, novinar RTS-a i Tomo Zorić, portparol Republičkog javnog tužilaštva mladim sindikalnim liderima su svoje znanje i iskustva preneli kroz formu predavanja i radionica koje su rezultirale velikom zainteresovanošću učesnika.
Predstavnici Industrijskog sindikata Srbije, Slaviša Ilić Fabrika kablova Zaječar, Ivan Subin DAD Draxlmaier Zrenjanin i Ivan Stefanović ABS Minel Transformatori Ripanj, su prvi polaznici ovog seminara i nadamo se da će Friedrich Ebert Fondacija shodno potrebama i zainteresovanošću sindikata organizovati slične seminare.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"