ARHIVA VESTI
     
 
Članovi odbora Industrijskog sindikata DAD Draxlmaier Zrenjanin, pohađali seminar o organizovanju sindikata. Znanje kao osnov uspešnosti sindikalnih akcija.

SEMINAR U DAD DRAXLMAIER




18.04.2011. Nastavljajući ciklus seminara namenjen povereništvima Industrijskog sindikata Srbije u DAD Draxlmaier je održan seminar za članove Odbora poverenika. Ohrabrujuća je činjenica da većina polaznika seminara spada u kategoriju mladih članova sindikata i to je kapital i garant širenja i jačanja ISS.



Bolje upoznavanje sa istorijom sindikata, principima i načelima na kojima sindikati počivaju omogućilo je učesnicima da shvate značaj sindikata na nivou preduzeća i uspostavljanje efikasne i stalne komunikacije sa zaposlenima i menadžmentom preduzeća.


 


Seminar je održan u organizaciji ISS, predavač je bio Nebojša Savić a DAD Draxlmaier je omogućio odsustvovanje učesnika seminara sa rada i kompletno prostorne i tehničke uslove za održavanje seminara. U toku godine planiran je još niz edukativnih aktivnosti za članove IS DAD Draxlmaier.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"