ARHIVA VESTI
     
 
NAKON TRI MESECA RADA WEB SAJTA GSM "NEZAVISNOST"

NOV PROZOR U SVET




Beograd, 11.01.2007.
“Www.gsmnezavisnost.org.yu“ je najčitaniji sindikalni sajt u Jugoistočnoj Evropi“, bilo je geslo, pod kojim je pre tri meseca, “hrabro i odvažno“,startovao sajt Granskog sindikata metalaca “Nezavisnost“. Mala grupa sindikalaca-entuzijasta, rešila je da uzme stvar u "svoje ruke", da probije “vremenske i prostorne“ barijere, koje su do tada stajale kao “kineski zid“ ispred sindikata "Nezavisnost", imajuću u vidu da su mediji u Srbiji, pod odredjenom kontrolom vlasti.Sindikat “Nezavisnost“ zbog svoje istinske nezavisnosti, slobodarskog i pravednog duha, nikad nije bio previše omiljen kod vlasti, pa ga ta ista vlast nije “mazila i pazila“.

Srpska verzija sajta, puštena je u rad 9. oktobra 2006. godine, a engleska verzija sajta puštena je 27.oktobra 2006. godine. Projektni zadatak, ciljeve, arhitekturu sajta, sadržaje, fotografije i ažuriranje sajta, radi projektni tim GSM “Nezavisnost“, a vizuelno-programerski deo radila je beogradska agencija “Canatlantic“.

Cilj web sajta GSM “Nezavisnost“ je da bude sindikalni medij (sindikalne novine, radio, televizija...), da bude namenjen što većem broju korisnika u zemlji i inostranstvu, interaktivni prozor kojim idemo "u svet" i prozor gde “svet“ dolazi kod nas, mesto gde se vidimo, čujemo i uzajamno informišemo, obostrano edukujemo, profesionalno i ljudski zbližavamo, forum za razmenu mišljenja, komentare...Cilj sajta je da ljudi koji ga posećuju, redovno čitaju, vole, da saosećaju sa problemima, uspesima, bolom i tugom radnika u Srbiji. GSM Nezavisnost sa svojim web sajtom, koji ima “ljudsko lice i dušu“, pokazuje svoje sindikalne organizacione, kadrovske i finansijske kvalitete i to da je moderan proevropski sindikat.

U oktobru 2006. godine,sajt je posetilo 1508 posetilaca (48 u proseku), zadrzalo se u vremenu 858.637 Kbytes, u novembru 2006.godine, bilo je 1592 posetilaca (53 u proseku), zadrzalo se u vremenu 833.586 Kbytes i u decembru 2006.godine bilo je 1518 posetilaca (48 u proseku), zadrzalo se u vremenu 2.133.750 Kbytes.

Ovi statistički podaci pokazuju da se broj posetilaca ustalio i da se sajt sve više vremenski čita, a sudeći po vremenu provedenim na našim stranicama, čita se "od reči do reči". Sajt je još "mlad", ali se po ovim pokazateljima, kao i pismenim i usmenim pohvalama dobijenim na adrese GSM “Nezavisnost“, razvija u dobrom pravcu.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"