ARHIVA VESTI
     
 
GRANSKI SINDIKAT METALACA "NEZAVISNOST"

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA




Beograd, 30.12.2006.
Braćo i sestre! Potreba i želja, da se krajem kalendarske godine obratimo jedni drugima i čestitamo verske i internacionalne praznike, je stvar koja se ponavlja iz godine u godinu. Takvu potrebu oseća i GSM "Nezavisnost" i počinje od želje, najprisutnije u svakom čestitanju, a to je dobro zdravlje u 2007.godini, Vašim porodicama i svakom pojedincu. Tu želju šaljemo svima, i našim istomišljenicima kao i našim neistomišljenicima.

Važno je da svi budemo što zdraviji, jer je to osnov, ne za ostavarenje želja, to je osnov da ostvarimo sve naše ideje, uspešno da odredimo sve poslove i zadatke koje imamo, da se nosimo sa problemima koje nam život i naš sindikalni posao donose. Kada se budemo našli u zagrljaju naših najmilijih, setimo se i onih koji su nam pravili muku i nevolju, poželimo i njima blagodet i sreću. Neka se naše želje vezane za porodicu, decu, ostvare i drugim porodicama u Srbiji. Neka se ostvari ona narodna "Daj Bože, da ima moj komšija, pa ću imati i ja". Setite se da ste i Vi nekome komšija, a ne samo on Vama.

Želimo da se sva predizborna obećanja i slogani političkih partija u 2007.godini ostvare i da oni koji to izgovaraju, ako budu u prilici da vladaju, ne zaborave te iste slogane: Živela Srbija! Za bolji život! Od nas zavisi! Stručnost ispred politike! Vredi se boriti! Odlučno za Srbiju! Da već danas bude bolje! Srbija ima snage! Zato što mora bolje! Iskustvo i energija!

Građanima Srbije želimo da porade na svojim novogodišnjim željama, kako bi se u 2007.godini i ostvarile. Lepo je želeti i nadati se, ali Srbiji treba puno znanja, entuzijazma, samoodricanja i verovanja. GSM "Nezavisnost" u 2007. godini želi manju nezaposlenost, više rada i članstva, manje političkih i privrednih afera, obuzdanu korupciju i kriminal, pristojne zarade i stabilne porodice. Neka nam se sinovi i ćerke žene i udaju, a unučići rađaju. Neka nam se Evropa obraduje što stižemo u Evropsku uniju, kao čestiti, odgovorni, radni ljudi. Neka sa nama tim putem koračaju i naši prvi susedi iz Crne Gore, Albanije, BIH, Makedonije, da jedni drugima pružamo ruku saradnje i solidarnosti. Neka svaku našu novogodišnju želju svakodnevno nosimo sa sobom u 2007. godini, da ih ne zaboravimo i da svaki dan radimo, da se te želje i ostvare. Verujemo da će tako i biti, te da u 2007. godini, nećemo ući sa mamurlukom, već sa planovima i entuzijazmom.

Nova godina mora biti nova šansa, nova nada i novi napor, svih nas, koji živimo u Srbiji i zato hrabro, sa optimizmom i verom, ulazimo u 2007. godinu.

Granski sindikat metalaca "Nezavisnost", svim građanima Srbije, ali stvarno svima, želi zdravu, radnu i bogatu 2007.godinu. Živeli.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"