ARHIVA VESTI
     
 
Sindikalna oštrica nezadovoljstva srpskih sindikata okrenuta ka vladi Republike Srbije. Konkretne akcije već u septembru.

POČELO JE!




20.08.2010.

Bahatost Vlade republike Srbije, neuvažavanje stavova srpskih sindikata, nezadovoljavajuća društveno ekonomsko socijalna situacija rezultirali su potpise pet relevantnih srpskih sindikata na dokument koji definiše stavove i zahteve sindikata koji u osnovi sadrži nezadovoljstvo predloženim izmenama Zakona o PIO. Objedinjeni srpski sindikati potpisali Protokol o zajedničkim aktivnostima koji predstavlja okosnicu saradnje i dogovorenih sindikalnih aktivnosti.



Na zajedničkoj konferenciji za štampu u Beogradu, sindikalci su obnarodovali da će 29. septembra u Boru održati protest a da će o drugim protestima i štrajkovima odlućivati Koordinaciono telo sastavljeno od predstavnika Saveza samostalnih sindikata Srbije, Konfederacije slobodnih sindikata, Industrijskog sindikata Srbije, Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata i Sindikata Sloga vršiće koordinaciju i praćenje svih planiranih i dogovorenih akcija.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"