ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat predložio Agenciji za privatizaciju i LOLA Sistemima da se raskine ugovor sa „Montavar Metalna Nova“. Utvrditi odgovornost i vratiti radnike na posao.


RASKID UGOVORA SA MONTAVAROM




16.08.2010.
Predstavnici Industrijskog sindikata Srbije su formulisali zahtev za raskid kupoprodajnog ugovora LOLA Sistema i Montavara kao kupca dela imovine LOLA Sistema. Na ovaj način se mogu zaštititi interesi države Srbije i preko 200 radnika koji su ostali bez posla zahvaljujjući sumljivom načinu proglašenja likvidacije Montavar LOLA.
Industrijkski sindikat Srbije raspolaže podacima koji ukazuju da je u periodu od 3 godine poštovanja kupoprodajnih odredbi dolazilo do njegovog nepoštovanja što je LOLA Sistem kontrolom trebalo da uvtrdi i pokrene proceduru raskida kupoprodajnog ugovora.
Na sastanku u Agenciji za privatizaciju Industrijski sindikat Srbije je predstavniku agencije i predstavnicima LOLA sistema prezentovao tekst raskida kupoprodajnog ugovora sa LOLA Montovarom. Za očekivati je da će Upravni odbor LOLA Sistema na sednici Upravnog odbora koja je planirana za 20. avgust uvažiti zahtev sindikata i raskinuti kupoprodajni ugovor sa MONTAVAR LOLA.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"