ARHIVA VESTI
     
 
Mladi članovi Industrijskog sindikata Srbije, učesnici kampa Letnja škola socijaldemokratije 2010. Bogovađa.

NEDELJA SOCIJALDEMOKRATIJE MLADIH




07.07.2010.

Peta letnja škola „Nedelja socijaldemokratije 2010.“ okupila je novu generaciju mladih učesnika koji su kroz radionice i predavanja eksperata imali priliku da dobiju znanja na teme: Evropske integracije i regionalna saradnja, održivi razvoj, razvijanje projektnih ideja, socijaldemokratske vrednosti, javni nastup, ljudska prava i diskriminacija i ekonomske politike rešavanja socijalnih nejednakosti.

Okupljeni mladi aktivisti i aktivistkinje,  NVO, omladine socijaldemokratskih stranaka Zapadnog Balkana, školu su pohađali i predstavnici mladih Industrijskog sindikata Srbije, Miroslav Miljković (Fabrika kablova Jagodina), Miloš Simiković (RBB Bor), Marko Mitrović (RBB Bor), Ivan Stefanović (ABS Minel Transformatori) i Nenad Bošković (PPT Hidraulika Trstenik)  su aktivno učestvovali u svim aktivnostima , učeći i stvarajući nova poznanstva i prijateljstva.



Na ovoj školi govorilo se i o mobingu, ljudskim resursima i antifašizmu danas. Za ISS je od izuzetnog značaja da se mladi članovi sindikata susreću i druže sa drugim udruženjima i interesnim grupama mladih i na taj način promovišu ideje sindikata i svoj rad.

Održavanje pete Letnje škole socijaldemokratije je omogućila Fondacija Fridrih Ebert.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"