ARHIVA VESTI
     
 
Vensen De Žer, šef delegacije EU u Srbiji svečano otvrio „Sajam organizacija civilnog društva“. Grad Beograd domaćin tribina, okruglih stolova i prezentacija.

SAJAM CIVILNOG DRUŠTVA




Beograd, 10.06.2010.g. Uz mnogobrojno prisustvo predstvanika NVO sektora u Beogradu, na Trgu Nikole Pašića otvoren je Sajam organizaicja civilnog društva. Sajam je otvorio Vensen De Žer, šef delegacije EU u Srbiji a prisutne je pozdravio i Danko Rumić direktor Agencije za saradnju sa NVO i evropsku harmonizaciju.U svom izlaganju gospodin De Žer je dao podršku o organizovanju i nastupanju NVO sektora u Srbiji istakavši da su one od izuzetne važnosti na evropskom putu Srbije. Njegova ekselencija Vensen De Žer je obišao postavljene štandove i razgovarao sa prisutnim predstvanicima i aktivistima civilnog društva. Na štandu „Centra za demokratiju“ koji je postavljen na sajmu mogle su se pogledati i brošure Industrijskog sindikata Srbije koje su bile dostupne zainteresovanim.


Na Sajmu nije bilo štanda nijedne organizacije sindikata i ako se zna da su sindikati najmnogoljudniji i najorganizovaniji deo civilnog društva. Poučen ovim iskustvom Industrijski sindikat Srbije će se dogodine bolje organizovati i pripremiti za nastup na Sajmu i time aktualizovati svoj rad i postignute rezultate.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"