ARHIVA VESTI
     
 
Da je solidarnost temelj sindikalizma dokazuje svojim aktivnostima Industrijski sindikat Holding Kablovi Jagodina. Podrška invalidima i dobrovoljnim davaocima krvi.

SOLIDARNOST I DRUŠTVENA ODGOVORNOST




01.06.2010. Da sindikati mogu dati i širi društveni doprinos, osim zaštite svojih članova, potvrđuju aktivnosti koje sprovodi Industrijski sindikat Holding Kablovi Jagodina. Članovi IS Holding kablovi Jagodina doprineli su organizaciji i uzeli učešće u prvom republičkom takmičenju Unije ratnih veterana i invalida Srbije u sportskom ribolovu i pripremanju riblje čorbe. Takmičenje je održano 23.05.2010.g. na Bagrdanskom jezeru pokraj Jagodine. Pored domaćina Udruženje ratnih veterana i invalida iz Jagodine na ovom takmičenju i druženju učešća udruženja iz Beograda, Stare i Nove Pazove, Leposavića, Gorenjeg Milanovca, Smederevske Palanke i Zemuna. Pored ribe i riblje čorbe na meniju se našlo i praseće i jagnjeće pečenja je bilo.


 


IS Holding Kablovi Jagodina pomogao je u organizaciji tridesetprvog Majskog susretaobrovoljnih davaoca krvi Srbije koji je organizovao Crveni krst „Kablovi Jagodina“. Dobrovoljnim davaocima krvi podeljena su i priznanja. Među davaocima je bilo i članova IS Holding Kablovi Jagodina od kojih je njih pet dobrovoljno krv dala trideset puta, trojica su sa četrdeset davanja i jedan davaoc koji je dragocenu životnu tečnost dao pedeset puta. Čestitamao svim prisutnima na humanosti i solidarnosti. Industrijski sindikata Kablova nastavlja sa podrškom i solidarnošću prema onima kojima je pomoć neophodno.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"