ARHIVA VESTI
     
 
Predsednik Srbije Boris Tadić razgovarao sa rukovodstvom RTB Bor i predstavnicima sindikata. „Šetnja u borskoj jami na 550 metara dubine“.

PREDSEDNIK U BORU I MAJDANPEKU




28.05.2010.
Obećanje koje je predsednik Srbije Boris Tadić dao prilikom otvaranja rudnika Lece predsedniku Industrijskog sindikata RTB, Rudolfu Navijaliću, je ispoštovano. Tom prilikom su borski sindikalci insistirali da predsednik dođe u Bor i vidi kako rade i žive rudari i građani Bora.
U toku ove radne posete predsednik Tadić je naglasio da država stoji iza konsolidacije RTB-a sve do trenutka njegove privatizacije. Zajedno sa predstavnicima sindikata i menadžmenta RTB-a predsednik se u borsku jamu spustio na 550 metara dubine i jednim delom prošetao kroz rudarsko okno razgovarajući sa rudarima. Ispred Industrijskog sindikata RTB-a predsednika Tadića je pozdravio Rudolf Navijalić, ukazavši da je rudno telo T izuzetno bogato rudom ali da se nažalost radi o manjim količinama.
U nastavku radne posete predsednik Tadić je obišao i Majdanpek gde je razgovarao sa menadžementom i zaposlenima RBM Majdanpek. Ova poseta je jasan signal zainteresovanosti države i predsednika za budućnost zaposlenih u Boru i Majdanpeku.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"