Obuka aktivista Industrijskog sindikata Srbije za pisanje i podnošenje projekata uz podršku Fonda Centar za demokratiju. Iskorak ka jačanju sindikata.

PROJEKTI ZA BUDUĆNOST SINDIKATA

12.04.2010.
Prva odabrana grupa sindikalnih aktivista iz redova Industrijskog sindikata Srbije završila je obuku za pisanje i podnošenje projekata. Ova značajna aktivnost za sindikat je ostvarena u organizaciji i podršku Fonda Centar za demokratiju. Obuku je završilo šestoro koleginica i kolega koji će u budućnosti biti nosioci aktivnosti pisanja projekata u Industrijskom sindikatu Srbije. U ovom trenutku sindikati nisu osposobljeni da koriste mogućnosti koje se nude u oblasti projekata i stvaranje tima za projekte je prvi korak ka osvajanju novih prostora i mogućnosti jačanja ISS. Obuku polaznika je obavio Milorad Bjeletić iz Beogradske otvorene škole koji je na razumljiv i slikovit način predstavio oblast pisanja projekata i njihovu raznolikost, zahtevnost i složenost te ogromne mogućnosti koje ostvareni projekti mogu imati za sindikat.