Izbori u Industrijskom sindikatu Fabrika bakarnih cevi a.d. Majdanpek. Teško vreme zahteva odgovorne i kompetetne lidere u rukovođenju sindikatom i preduzećem.

IZABRANO RUKOVODSTVO IS FBC MAJDANPEK

24.03.2010.
Rukovodeći se Pravilima Industrijskog sindikata FBC a.d. i Poslovnikom o radu Izborne skupštine sindikata u IS FBC su održani izbori za članove Odbora poverenika. Pored Odbora poverenika konstituisani su i Odbori Sekcije žena i Sekcije mladih. Poverenje da u narednom periodu predstavlja i zastupa IS FBC je dobio Dimitrije Birišić, dosadašnji predsednik, dok je za podpredsednika izabran Savković Vladimir, sekretara Nikolić Miloš i blagajnika Stojković Miloš.
Odbor poverenika je odmah prinuo poslu i obratio se rukovodstvu preduzeća naglasivši da je došlo vreme ispunjenja dogovora koji su postignuti krajem prošle godine, vezano za cenu rada. Odbor konstatuje da se ukupna situacija u 2010 godini pogoršala, naročito na polju međuljudskih odnosa u fabrici. Težnja IS FBC je da se nastavi sa kontinuiranim radom i da FBC Majdanpek kao privredni subjekat zauzima značajno mesto u Srbiji, kao i do sada.