ARHIVA VESTI
     
 
O Radnim fondacijama razgovarano u Smederevu. Industrijski sindikat Srbije i Nezavisni sindikat metalaca U.S.Steel-a brinu o članstvu.

RADNA FONDACIJA ŠANSA ZA SMEDEREVCE




24.03.2010.
Industrijski sindikat Srbije i Nezavisni sindikat metalaca U. S. Steel Serbia, d.o.o. su, dana 19. marta 2010. godine, razmatrali mogućnost organizovanja „Radnih fondacija“ u Smederevu i benefite koje bi one donele svim zainteresovanim stranama.
Ideja i cilj organizovanja radnih fondacija je pružanje pomoći licima koja po osnovu viška ostaju bez posla, da se prekvalifikuju, odnosno obuče za obavljanje poslova za koje postoji ili će izvesno postojati potreba na tržištu rada.
Za uspeh ovog projekta neophodna je spremnost i saradnja sindikata, poslodavaca, opštinskih, odnosno gradskih struktura i Nacionalne službe za zapošljavanje.
Predstavnici dva sindikata su o osnovnim postavkama ovog projekta, benefitima koje on donosi i očekivanoj saradnji sa svim relevantnim učesnicima, razgovarali i sa izvršnim direktorom za ljudske resurse u U. S. Steel Serbia. U planu je da se slični sastanci održe i sa poslovodstvima drugih preduzeća u Smederevu, predstavnicima gradske vlasti i Nacionalnom službom za zapošljavanje u Smederevu.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"