ARHIVA VESTI
     
 
KOMENTAR: DRAGAN MATIC, PREDSEDNIK GSM "NEZAVISNOST"

CRNOGORCIMA – "NOGA" !




Beograd, 6.12.2006.
"Sada je i našoj braći crnogorcima tj. SSCG jasno, kakvu su "guju u nedrima" držali (SSSS) i kakvo su nečoveštvo doživeli od svog "brata" i sindikalnog "pajtaša" Mike Smiljanića. A oko čega je nastalo razdor izmedju dojučerašnjih partnera? Pa oko sindikalnog prostora, a ne oko ideja."

Zato čelnici SSSS izjavljuju: "Crna Gora je, nakon referenduma u maju ove godine, istupila iz Državne zajednice Srbija i Crna Gora. Tim činom, prestali su da postoje i razlozi za postojanje Saveza samostalnih sindikata Srbije i Crne Gore, sa sedištem u Beogradu, Trg Nikole Pašića broj 5. Univerzalni sukcesor i pravni sledbenik je druga članica ove organizacije – Savez samostalnih sindikata Srbije, sa sedištem u Beogradu, Dečanska 14".

I to im je malo, nego traže od Ministarstva za državnu i lokalnu samoupravu:
"Stoga, od Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, tražimo da i u formalnom smislu, ovu sadašnju, "virtuelnu tvorevinu" izbriše iz registra, uprkos protivljenju SS Crne Gore koji je već u nekoliko navrata preko svojih predstavnika na sednicama Veća SSS SiCG opstruirao donošenje ispravne odluke".

A ako vam braćo Crnogorci, još nije jasno da Vam "pojasnimo":
"SSS Srbije, koji je sa SS Crne Gore činio taj Savez – jedini je pravni sledbenik bivšeg SSS SiCG", takvo tumačenje je dala Srbijanka Rafailović, podpredsednik Veća samostalnog sindikata Srbije.

Braćo Crnogorci, pera u ruke, pa na sud u tužbe, do Strazbura ako treba !

A šta smo Vam pričali braćo ? Lepo smo vas upozoravali, da će i Vas izbaciti kad vas potroše. Dobro, bilo je i vama lepo, dok je trajalo, no đe ćete sad junaci, što reći svom članstvu i bratstvu ???

Nek vam je sa srećom budući rad i život i svaka vam se sreća i dobro dalo. Voli vas i poštuje, Vaš kolega i brat, Dragan Matić.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"