ARHIVA VESTI
     
 
Poslovodno rukovodstvo Fabrike kablova Zaječar (FKZ) pomaže opštinu Zaječar i zaposlene FKZ čija je imovina stradala u poplavama.

Fabrika kablova Zaječar primer solidarnosti




04.03.2010.
Poslovodno rukovodstvo FKZ je donelo odluku da pomogne svoje zaposlene kojima je poplava nanela materijalnu štetu. Pored zaposlenih FKZ pomoć će biti prosleđena opštinskim struktura vlasti a samim tim i svim građanima Zaječara koji trpe posledice poplava.
Pokazivanje solidarnosti i društvene odgovornosti FKZ je najbolji primer podrške ljudima koji se nalaze u izuzetno teškoj situaciji izazvanom elementarnom nepogodom.
Na nivou FKZ je formirana tročlana komisija od kojih je jedan predstavnik IS FKZ, a koja ima zadatak da za svaki pojedinačni slučaj odredi visinu pomoći koju će obezbediti poslovodno rukovodstvo FKZ.
Industrijski sindikat Srbije ovoj aktivnosti poslodavca daje ocenu 5+.
Prethodnih dana Industrijski sindikat Srbije je uplatio finansijska sredstva IS FKZ u sklopu akcije solidarnosti i pomoći prema članovima Industrijskog sindikata FKZ koji su osetili posledice poplave.
U toku sledeće nedelje rukovodstvo ISS će obići povereništvo Industrijskog sindikata FKZ, zaposlene čija su domaćinstva bila zahvaćena poplavom i obaviti razgovore sa direktorom FKZ.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"