ARHIVA VESTI
     
 
Friedrich Ebert Fondacija (FES) otvorila novu kancelariju u Beogradu. Predsednik Srbije Boris Tadić, podpredsednici Vlade Republike Srbije, Nemački ambasador i drugi gosti prisustvovali otvaranju. Industrijski sindikat Srbije gost FES-a.

FES DUGOROČNO OSTAJE U SRBIJI




02.03.2010.
Najveći državni predstavnici Srbije na čelu sa predsednikom Borisom Tadićem prisustvovali su otvaranju kancelarije FES-a koja je prebačena na novu lokaciju. Otvaranju kancelarije je prisustvovao i nemački ambasador u Srbiji, gospodin Volfram Mas. Mnogobrojne zvanice iz sveta poliitke, novinarstva, nevladinog sektora i sindikata imali su priliku da čuju pozdravne reči direktora FES Srbija gospodina Mihael Ehrke, a prisutnima se obratio i predsednik Tadić istakavši izuzetan značaj FES-a od ranih devedesetih godina do danas.
Značaj FES-a u Srbiji je posebno značajan u stvaranju ambijenta za demokratske promene i izgradnju Srbije kao stabilne i prosperitetne države. Industrijski sindikat Srbije i predsednika Dragana Matića, koji je prisustvovao skupu, ohrabruju reči svih govornika koji su nazančili važnu ulogu sindikata u svim društvenim procesima a posebno reči predstavnika FES-a koji su naznačili značajne aktivnosti Fondacije ka sindikalnom pokretu u Srbiji.
Srbija je treća država u kojoj FES ima dve kancelarije a kupljen prostor za novu kancelariju ukazuje da FES planira dugoročno prisustvo u Srbiji. Struktura gostiju i ono što su oni izrekli o FES-u govori o značaju i postignutim rezultatima FES-a u Srbiji od ranih devedesetih godina prošlog veka do danas.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"