ARHIVA VESTI
     
 
Kooridnacija Industrijskog sindikata Srbije (ISS) Zlatiborskog regiona sprovela odluke Glavnog odbora ISS. Novo članstvo i novi sindikati prioritet u 2010.godini.

DOGOVOR ZA NAPREDAK




Užice, 11.02.2010.g
Predstavnici ISS sa područja Zlatibora rešeni da ojačaju i prošire sindikalne strukture i doprinesu da zaposleni u njihovim preduzećima ne dožive sudbinu radnika Kuršumlije. Socojalni programi koji se sprovode u Prvom partizanu Užice, FAP-u omogućavaju da zaposleni dobiju pravedne nadoknade a radnici koji ostaju u preduzećima imaju izvesniju budućnost. Sprovodeći odluke Glavnog odbora ISS, Koordinacija je predložila člana Komisije za članarinu ISS, Radovana Lukovića iz IS PPU.
Značajan deo vremena je posvećen razgovoru sa Zoranom Krstićem, članom Predsedništva ISS i regionalnim poverenikom za Zlatiborski region a rezultati razgovora biće saopšteni Glavnom odboru ISS. Ohrabruju informacije da povereništva ISS u Valjaonici bakra Sevojno i Prvi partizan Užice aktivno rade u zaštiti svojih članova. Dobija se novo članstvo a pozicija sindikata je mnogo bolja nego u 2009.godini. Slična situacija je i u FAP-u Priboj gde se očekuje zaokret u modelu privatizacije. Konstatovano je da postoji značajan prostor za dobijanje novih organizacija i Koordinacija kao i pojeidnačna povereništva ISS će napraviti plan aktivnosti za 2010.godinu uvažavajući usvojeni plan rada ISS. Koordinaciji su prisustvovali predsednik ISS Dragan Matić i podpredsednik Negoslav Jovanović.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"