ARHIVA VESTI
     
 
O trenutnim pozicijama PPT Namenska, njenoj budućnosti razgovarali direktor PPT Namenska, Trošić Tomislav i predsednik Industrijskog sindikata Srbije (ISS) Dragan Matić.

PPT Namenska –stvarni srpski brend




25.01.2010.
Prošlogodišnja započeta akcija Industrijskog sindikata Srbije (ISS) vezana za poziciju i budućnost Namenske industrije Srbije posle posete „Sloboda Čačak“ nastavljena je posetom PPT Namenska i razgovorom sa prvim čovekom Namenske, direktorom Tomislavom Trošićem.
Direktor Trošić spada u kategoriju izuzetno stručnih, kompetentnih i zanimljivih sagovornika jer njegovo višegodišnje iskustvo nije vezano samo za PPT Namensku već i za najveće kupce proizvoda PPT Namenska.
Nesumljiv potencijal PPT Namenska predstavlja značajan resurs industrije Srbije koji može biti integrisan u proces reindustrijalizacije srpskih industrijskih postrojenja.
Sa trenutnim brojem radnika, mašinskim parkom koji sa malim ulaganjima može ispuniti najstrožije tehološke zahteve, namenska produkuje proizvode koji lete nebom, jure drumovima i šinama, plove morima i okeanima i ugrađuju se u najsavremenije sisteme naoružanja.
Postignuti rezultati i mogućnosti PPT Namenske po mišljenju direktora Trošića ukazuju da PPT Namenska ima budućnost i da Trstenički gigant ne sme nestati sa srpske i svetske scene.
Industrijski sindikat Srbije pokazuje izuzetno interesovanje da preduzeća iz grupacije Namenske industrije ne samo opstanu već u njima vidimo nosioce najznačajnihih industrijskih aktivnosti u budućnosti.
Predsednik Industrijskog sindikata PPT Namenska, Milan Paunović naglašava dobru saradnju na liniji poslovodno rukovodstvo-sindikat i da je fokus i sindikata i poslovnog rukovodstva na kontinuitetu poslovanja, isplatama zarada i nabavkama opreme i mašina koje će omogućiti konkurentnost proizvoda PPT Namenska.
Razgovori ISS sa diretorom Tomislavom Trošićem biće objedinjeni u materijalu – studiji o Namenskoj industriji Srbije koja se očekuje polovinom 2010. godine.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"