ARHIVA VESTI
     
 
Skupština Nezavisnog sindikata metalaca U.S. Steel Serbia donela odluku o aktivnostima vezanim za zajedničko delovanje sa Industrijskim sindikatom Srbije.

DA ZAJEDNO BUDEMO JAČI




20.01.2010.
Razgovori koji su vođeni na nivou rukovodstava Industrijskog sindikata Srbije i Nezavisnog sindikata metalaca U.S. Steel-a rezultirali su odlukom Skupštine Nezavisnog sindikata U.S.Steel-a da je u interesu ove dve sindikalne organizacije da iznađu oblik zajedničkog sindikalnog delovanja na korist oba sindikata i sindikalnog pokreta Srbije. Oba sindikata iza sebe imaju godinu kada su delovali odvojeno ali su svaki pojedinačno postigli rezultate za svako uvažavanje. Pozicija Industrijskog sindikata Srbije na srpskoj sindikalnoj sceni u mnogome će biti ojačana uključenjem i Nezavisnog sindikata metalaca U. S. Steel-a čija brojnost, preko 1100 članova, organizacioni i stručni kapaciteti prevazilaze kompanijski krug U.S. Steel-a. To se posebno istaklo u godini kada je Nezavisni sindikat metalaca U.S. Steel-a uspešno radio i delovao i kao kruna rada potpisao Kolektivni ugovor u U.S. Steel-u.
U narednom periodu zajednički timovi Industrijskog sindikata Srbije i Nezavisnog sindikata metalaca U.S.Steel-a sa predsednicima Draganom Matićem i Miletom Gujaničićem usaglasiće mogućnosti zajedničkog delovanja ova dva sindikata a konačni predlog će biti prezentovan Predsedništvu i Glavnom odboru Industrijskog sindikata Srbije.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"