ARHIVA VESTI
     
 
Proleće 2010.godine donosi rešenje za Fabriku bakarnih cevi. Generalni direktor UGMK – OCM Igor Moskalenko razgovarao sa Industrijskim sindikatom FBC.


DOGOVOR ZAMRZAO ŠTRAJK




21.12.2009.
Dolazak direktora UGMK-OCM Igora Moskalenka u Fabriku bakarnih cevi ohrabrio je zaposlene i Štrajkački odbor Industrijskog sindikata da svoje zahteve kovertiraju za kraj marta 2010.godine. Gospodin Moskalenko je izneo planove za 2010.godinu koji podrazumevaju povećanje proizvodnje, nove investicije, poboljšanje kvaliteta proizvoda, osvajanje novih tržišta, bolje finansijske rezultate a što treba da rezultira i isplatom većih zarada. Trenutno finansijska situacija u preduzeću nije dobra ali će primena navedenih mera i povoljna situacija na tržištu doprineti stvaranju mogućnosti da se zahtevi zaposlenih i Štrajkačkog odbora što pre ostvare.
Industrijski sindikat Srbije ocenjuje da su poslovodstvo i sindikat povukli dobar potez, da se stvorilo novo poverenje između rukovodstva i radnika i očekujemo da 2010.g. bude po mnogo čemu uspešnija, naročito u delu zarada.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"