Članice Koordinacije Industrijskog sindikata Timočke krajine odredili smernice budućeg rada.Različitosti mišljenja rešavati u okviru organa ISS-a.

REŠAVANJE PROBLEMA KAO PRIORITET

Bor, 29.09.2009
Koordinaciji ISS Timočka krajina koja je bila u punom sazivu obratio se predsednik ISS Dragan Matić iznoseći rezultate rada ISS, nezaobilazeći ni prisutne probleme i tenzije koje trenutno postoje i koje Predsendištvo i Glavni odbor ISS moraju podhitno razrešiti.
Svoje viđenje problema izneo je regionalni poverenik ISS za Timočku krajinu, Aleksandar Ivanović i založio se da organi, institucije i Statut ISS-a moraju biti jedini okvir za rad, dobre rezultate i rešavanje problema ISS-a. Članovi Koordinacije su po prvi put čuli da postoje različitosti u pristupu i realizaciji zaključaka Glavnog odbora i Predsedništva ISS-a kao i da su održane dve Vanredne sednice Predsedništva ISS-a.
Koordinacija je zaključila da intersi ISS-a i članstva moraju rukovoditi svakog pojedinca bez obzira na poziciju u sindikatu.