ARHIVA VESTI
     
 
Održana Koordinacija regiona Beograd Industrijskog sindikata Srbije (ISS). Poštovanje Statuta i Pravila kao osnov dobrog rada ISS-a.


PREDSEDNIŠTVO I GLAVNI ODBOR ŠTO PRE




Beogradska Koordinacija ISS nije imala potreban broj učesnika ali prisutnima je podnet izveštaj o aktivnostima ISS-a u periodu od V redovne sednice Predsedništva ISS koja je održana u julu mesecu do datuma Koordinacije. Predsedništvo ISS je imalo i dve vanredne sednice od kojih je II Vanredna sednica Predsedništva propala jer pojedini sazivači te sednice na istu nisu ni došli. Kooridnacija je upoznata sa različitim stavovima po pitanju sprovođenja odluka Glavnog odbora i Predsedništva ISS koje postoje među članovima Predsedništva ISS.
Beogradskoj Kooridnaciji je ovo prvi put da dobije informaciju da postoje neslaganja u Predsedništvu ISS i zaključeno je da sve buduće aktivnosti, bez obzira ko ih sprovodi i sa kojim namerama, moraju biti uz puno poštovanje Statuta i u okviru organa Industrijskog sindikata Srbije.
Koordinacija je obaveštena da će Predsedništvo ISS biti održano neposredno posle dopune izveštaja i nalaza Nadzornog odbora i završetka koordinacija ISS na svim regionima.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"