ARHIVA VESTI
     
 
Koordinacija Podunavsko braničevskog regiona Industrijskog sindikata Srbije (ISS) održana u danima „Smederevske jeseni“, privredno turističke manifestacije grada Smedereva.

U SUSRET SEDNICI GLAVNOG ODBORA INDUSTRIJSKOG SINDIKATA SRBIJE




Održana Koordinacija ISS Podunavsko braničevskog regiona rezultirala je zaključcima baziranim na izveštaju o radu i aktivnostima ISS u proteklom periodu. U periodu iza nas je održana V redovna sednica Predsendištva ISS kao i dve Vanredne sednice koje su rezultirale nizom zaključaka i odluka koje se treba realizovati na sednici Glavnog odbora ISS-a, planirane za početak oktobra meseca. Izveštaj je podneo predsednik Glavnog odbora ISS Dragan Matić. Pomeranje sednice Glavnog odbora u odnosu na ranije dogovoren termin je uslovljeno održavanjem sednice Nadzornog odbora ISS koja se održava 14. i 15. Septembra 2009.g.
Članovi Kooridnacije su informisli predsednika Matića o trenutnoj situaciji u svojim preduzećima i dogovrene su zajedničke aktivnosti u narednom periodu.
Domaćin koordinacije je bilo povereništvo ISS Želvoz a Koordinacija je obavila i razgovor sa rukovodstvom Želvoza koji je ove godine bio glavni pokrovitelj Smederevske jeseni. Prisutni su obišli izložbeni prostor Želvoza na sajmu privrede Smedereva. Zadovoljstvo je videti proizvode i projekte koje Želvoz razvija posebno Obrtno postolje tip Y25 za vagone nosivosti 22,5 tona i brzine do 125 km/h. Izuzetno dobro je ocenjena aktivnost ISS-a koja je rezultirala upošljenjem domaćih proizvođača i remontera šinskih vozila. Dobijeni poslovi od Železnice Srbije u Želvozu i Goša šinska se uspešno realizuju.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"