ARHIVA VESTI
     
 
Mobing kao bolest savremenog društva zahteva prevenciju, terapiju i lečenje. Industrijski sindikat Srbije edukacijom sprečava pojavu mobinga.

ŠTA ZNAŠ O MOBINGU?




Majdanpek kao jedna mala zaokružena urbana i socijalna sredina nije pošteđen od pojave mobinga.Informacije da u pojedinim preduzećima u Majdanpeku postoje evidentirani slučajevi mobinga obavezale su Industrijski sindikat Srbije da za svoje članove i građane Majdanpeka organizuje tribinu sa temom mobinga pod nazivom „Da li ste čuli za mobing?“ Višegodišnje iskustvo ISS-a u susretanju sa mobingom i vođenje aktivnosti da se mobing spreči i procesuira omogućile su ISS da održava seminare i tribine sa krajnjim ciljem proširenja znanja o mobingu i ohrabrenju da se mobingu organizovano suprostavi.
ISS problem mobinga na nivou preduzeća obrađuje preko odbora za bezbednost i zdravlje na radu i svojih predstavnika koji su obučeni da preventivno deluju i zaštite svoje članstvo i zaposlene. Predavač na temu mobing je bila Goradana Aleksić, podpredsednica ISS a prisutnima je podeljen upitnik „Da li ste čuli za mobing?“. Ovi upitnici će biti prosleđeni i svim članovima ISS-a u Majdanpeku. Planirano je da se ova aktivnost sprovode i u drugim gradovima Srbije a rezultati će biti saopšteni početkom jeseni.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"