ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Prve petoletke Trstenik (IS PPT) organizator a Vrnjačka Banja domaćin tardicionalnog turnira u malom fudbalu. Sport i druženje za umorne metalce.

SPORT I DRUŽENJE




Treću godinu za redom Industrijski sindikat Prve petoletke organizuje turnir u malom fudbalu u kome učestvuju ekipe iz preduzeća u kojima radi i deluje Industrijski sindikat Srbije. Dobra organizacija i entuzijazam orgnizatora IS PPT i regionalnog poverenika Industrijskog sindikata Srbije za Raško rasinski region, Miloša Igrutinovića okupila je ekipe iz Prvog partizana Užice, Fabrike vagona Kraljevo, Prve petoletke Trstenik, 14.oktobra Kruševac i kombinovanu ekipu iz Zrenjanina. Gosti turnira su bili i kolege iz Nezavisnog sindikta Sloboda Čačak. Po lepom i toplom vremenu ekipe su dale svoj sportski maksimum a uz fudbalske majstorije, šale i dobacivanja turnir je uspešno završen. Prvo mesto na turniru je pripalo ekipi Prve petoletke, druga je bila ekipa Prvog partizana a treći su bili zrenjaninci. Pobedničke ekipe su dobile pehare i diplome a proglašeni su i najmlađi učesnik turnira Đorđe Novaković, najstariji Milomir Ćirković, naj strelac Miodrag Lazarević, naj golman Zoran Savić i najsudije Zlatko Vukomanović i Milan Đoković.
Tradicionalno kao i sam turnir druženje članova Industrijskog sindikata Srbije je nastavljeno uz ručak i pesmu do večernjih sati. Učesnici i Industrijski sindikat Srbije se zahvaljuju kolegama iz Prve petoletke na odličnoj organizaciji, gostoprimstvu, sa željom da se u većem broju okupimo i dogodine.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"