ARHIVA VESTI
     
 
Održana Izborna skupština Industrijskog sindikata Fabrike kablova Jagodina. Sledeći korak utvrđivanje reprezentativnosti.

MLADOST I ISKUSTVO




Najveći kolektiv Pomoravskog regiona i Jagodine, Fabrika kablova u očekivanju je procesa privatizacije, očuvanju radnih mesta i prilagođavanju novoj vlasničkoj strukturi i odnosima. Industrijski sindikat Fabrike kablova je krenuo u susret budućim događajima, organizujući Skupštinu sindikata i izborima na svim lokacijama.Sprovedena demokratska izborna procedura u skladu sa Statutom ISS-a rezultirala je izborom rukovodstva sindikata koja sadrži kombinaciju mladosti i iskustva. Od tri kandidata za mesto predsednika većinom glasova za mesto predsednika je izabran Korolija Saša , za zamenika predsednika izabran je Petar Marković dok će poslove sekretara Industrijskog sindikata obavljati Srećko Jovanović.
Industrijski sindikat FKJ je posle burnih događaja nakon VI Kongresa GSM „Nezavisnost“ u potponosti konsolidovao organizaciju a dobijaju se i novi članovi. Veliku zahvalnost Skupština sindikata i predsednik Industrijskog sindikata Srbije Dragan Matić, koji je bio gost su iskazali dosadašnjem rukovodstvu sindikata čiji su rad i rezultati proteklih godina jačali i Industrijski sindikat Srbije. Očekuje se i dalje prisustvo i pomoć dosadašnjeg predsednika Nebojše Radivojevića, shodno njegovom raspoloživom vremenu i mogućnostima. Industrijski sindikat Fabrike kablova Jagodina je jedan od kamena temeljaca ISS i tim je odgovornost za razvoj i jačanje ISS na novom fabričkom sindikalnom rukovodstvu.
Skupština je potvrdila stav da se na nivou fabrike utvrdi reprezentativnost Industrijskog sindikata i time potvrdi snaga koju Industrijski sindikat FKJ ima.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"