ARHIVA VESTI
     
 
Jubilej na koji su radnici Prve petoletke i građani Trstenika ponosni. Šesdeset godina napretka i razvoja.

PRVA PETOLETKA SA ŠESDESET GODINA




Ponos Srbije i Raško rasinskog regiona je i Prva petoletka – Trstenik, poslovno privredni gigant koji je ostavio dubok trag u industrijskom razvoju Srbije i Jugoslavije i koji je iznedrio vrhunske stručnjake i proizvode. Petoletka je uvek težila da napravi iskorake u opremi i kvalitetu proizvoda. Proizvodi u koje su ugrađeni sklopovi urađeni u Petoletki plove morima, jezde putevima i lete kroz oblake. Usponi i padovi u poslovanju su bili deo istorije Petoletke i sada ostaje sudbonosni korak privatizacija. Ako Petoletka radi biće i života u Tsrteniku i Raško rasinskom regionu, to je činjenica koju Vlada Republike Srbije mora uvažiti.
Industrijski sindikat Srbije, poznajući poslovni sistem Prve petoletke, veruje da će se naći poslovni partner koji će obezbediti razvoj i budućnost. Mnogi okupljeni privrednici, poslovni partneri Petoletke, sadašnji i bivši zaposleni kao i predstavnici državnih institucija čestitali su ovaj značajan jubilej svima onima koji su Petoletku izgrađivali.
Nadamo se da će Petoletka u drugačijem vlansičkom odnosu nastaviti da obeležava jubileje a na korist svih onih koji su u Petoletci radili ili rade.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"