ARHIVA VESTI
     
 
I pored svih opstrukcija sa kojima se suočavaju kolege iz Industrijskog sindikata RTB Bor – Grupa, RBB Bor d.o.o. ipak dokazali reprezentativnost.

INDUSTRIJSKI SINDIKAT RTB BOR – GRUPA, RBB BOR DOO DOKAZAO REPREZENTATIVNOST




Komisija za utvrđivanje reprezentativnosti na osnovu podnetih dokaza a u postupku za utvrđivanje reprezentativnosti po zahtevu Industrijskog sindikata RTB Bor – Grupa, RBB Bor d.o.o. utvrdila je da je Industrijski sindikat RTB Bor – Grupa, RBB Bor d.o.o. ispunio sve uslove predviđene zakonom. Na osnovu mišljenja komisije vd direktor Dragan Bojović izdao rešenje o reprezentativnosti Industrisjog sindikata RTB Bor – Grupa, RBB Bor d.o.o. broj 126/345.
Industrijski sindikat je prema rečima kolege Rudolfa Navijalića, predsednika Odbora poverenika na dan utvrđivanja reprezentativnosti dostavio 26% uredno popunjenih pristupnica Industrijskog sindikata od ukupnog broja zaposlenih što je bilo više nego dovoljno da se utvrdi reprezentativnost. To nije kraj, nastavlja kolega Navijalić, od momenta utvrđivanja reprezentativnosti do danas Industrijski sindikat je dobio 30 novih članova.Ubeđeni smo da je naša ideja ispravna i da će nam pristupiti još više zaposlenih, kaže Navijalić.
U RBB-u reprezentativni sindikati su Samostalni sindikat i Industrijski sindikat, drugih (reprezentativnih) sindikata nema. Mi iz RBB-a imamo moralnu obavezu da pomognemo, zajedno sa našom centralom Industrijskim sindikatom Srbije da i druge naše organizacije u okviru RTB Grupa da ojačaju i steknu reprezentativnost što će uskoro i desiti, završava kolega Navijalić.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"