ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat „ATB Sever“ AD prva sindikalna organizacija u porodici Industrijskog sindikata Srbije koja je utvrdila svoju reperezentativnost.

Industrijski sindikat „ATB SEVER“ AD reprezentativan




Subotica,
Industrijski sindikat „ATB Sever“ AD prva sindikalna organizacija u porodici Industrijskog sindikata Srbije koja je utvrdila svoju reperezentativnost.
Na osnovu priložene dokumentacije Komisija za utvrđivanje reprezentativnosti utvrdila je da je priložena dokumentacija dostavljena od strane Industrijskog sindikata „ATB SEVER“ AD ispravna, da je sindikat upisan u registar i da poseduje dovoljan broj potpisanih pristupnica IS „ATB Sever“ AD, odnosno više od 15% od ukupnog broja zaposlenih što je zakonom i predviđeno.
Na osnovu toga Komisija je konstatovala da je IS „ATB Sever“ AD. Ispunio uslov za sticanje reprezentativnosti i o tome izvestila poslodavca.
Na osnovu zapisnika Komisije, a po ovlašćenju poslodavca zamenik generalnog direktora Sava Mitrović potpisao je REŠENJE da je IS „ATB SEVER“ AD reprezentativna sindikalna organizacija u preduzeću „ATB Sever“ AD Subotica.
U preduzeću „ATB SEVER“ deluju dva sindikata SSMS i Industrijski sindikat Srbije i oba su reprezentativna.
Trenutno Industrijski sindikat Srbije je u nekoliko preduzeća pokrenuo zahtev za utvrđivanje reprezentativnosti. Ovo samo dokazuje da je članstvo Granskog sindikata metalaca ostalo uz svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"