ARHIVA VESTI
     
 
Pesnice i sila, umesto argumenata i poštovanja zakona. Ugrožena lična bezbednost predsednika GSM "Nezavisnost" Dragana Matića

ČANKOVE "CRNE KOŠULJE" UPALE U GRANSKI SINDIKAT METALACA "NEZAVISNOST"




Beograd, 24.11.2008.
Dok je Granski sindikat metalaca "Nezavisnost" obeležavao 17 godina postojanja UGS "Nezavisnost", Branislav Čanak je angažovanjem "CRNIH KOŠULJA" obio prostor Granskog sindikata metalaca „Nezavisnost“ i upotrebom sile onemogućio zaposlenima da dođu na svoja radna mesta. Ovo je očekivano, ali ludost koju Branislav Čanak pokazuje,zaslužuje odgovor nadležnih državnih institucija policije i pravosuđa i bolničkog hospitalizovanja. GSM "Nezavisnost" će iskoristiti pravna sredstva i zatražiti intervenciju policijskih organa u zaštiti prostora i radnih mesta zaposlenih u GSM "Nezavisnost".

U ranim jutarnjim satima u centru Beograda dva "N.N." lica zapretila su Draganu Matiću, predsedniku GSM "Nezavisnost" sa rečima: "Zajebi sindikat. Čuvaj glavu. Pametan si čovek, znaš o čemu pričamo." Ova pretnja i ugrožavanje bezbednosti predsednika GSM „Nezavisnost“ je prijavljena policiji.

Da li je sledeća Čankova faza ludila - likvidacija neistomisljenika ?!

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"