ARHIVA VESTI
     
 
Zasedala Otadžbinska uprava UGS „Nezavisnost“. Nemoć i neznanje Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ zaokružene odlukama o isključenju Granskog sindikata metalaca „Nezavisnost“ iz UGS „Nezavisnost“.
Bez metalaca UGS „Nezavisnost“ NEREPREZENTATIVAN sindikat

ZBOGOM PAMETI




Beograd,13.11.2008.
Moralno i sindikalno posrnuće Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ je potvrđeno na današnjoj sednici donošenjem odluke a na predlog Statutarnog odbora UGS „Nezavisnost“ da se iz članstva Nezavisnosti isključi čitav jedan granski sindikat. Nesposoban da sprovede Odluku Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ da sazove vanredni Kongres GSM „Nezavisnost“ Branislav Čanak je u svoju ličnu svinjariju uključio i Glavni odbor UGS „Nezavisnost“. Bez prihvatanja lične odgovornosti B.Č. (suvlasnik lista „Danas“) je iznosio laži o koordinacijama sa članicama GSM „Nezavisnost“ koje je kukavički izbegao.
I ovako doneta Odluka se ne odnosi na članice GSM „Nezavisnost“ koje ne žele da ih Čanak predstavlja, već se odluka o isključenju primenjuje na Granski sindikat metalaca „Nezavisnost“ čiji je jedini predstavnik predsednik Granskog sindikata prehrane, ugostiteljstva i turizma „Nezavisnost“, podpredsednik UGS „Nezavisnost“ a sada lice koje zastupa GSM „Nezavisnost“ kolegu Slavka Vlaisavljevića.
Druga „važna“ odluka sa današnje sednice Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ je donešena vezano za smenjivanje regionalnih poverenika UGS „Nezavisnost“ koji su članovi suspendovanog GSM „Nezavisnost“ plus Mark Čaba regionalni poverenik za Suboticu jer je bio sumnjiv Branislavu Čanku. I zato ovaj tekst nosi naziv „Zbogom pameti“. Sve što je UGS „Nezavisnost“ najbolje imao, najbolji granski sindikat, najbolje regionalne poverenike UGS „Nezavisnost“ je van UGS „Nezavisnost“ a oni i dalje glume neki sindikat.
Pravda je dostižna i uskoro će se videti težina sunovrata ljudi, ideja koji su se predstavljali da su deo sindikata „Nezavisnost“. U toj kaljuzi GSM „Nezavisnost“ onaj koji je održao svoj VI redovni Kongres u Novom Sadu nije učestvovao i neće učestvovati.
Predstavniic UGS „Nezavisnost“ u tripartitnim telima, Socijalno ekonomskom savetu i u Upravnim i Nadzornim odborima, mogu da zaborave na masne novčane nadoknade jer reprezentativnost UGS „Nezavisnost“ je otišla u nepovrat.
Tužna slika Srpske radikalne stranke se preslikala na UGS „Nezavisnost“, samo im predsednik nije još u zatvoru.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"