ARHIVA VESTI
     
 
Granski sindikat metalaca Srbije „Nezavisnost“ ima rukovodstvo izabrano na VI Kongresu. Čanak obmanuo i prevario metalce Vojvodine.

BEZ METALACA NE MOŽE




Novi Sad, 21.10.2008.
Uzaludni pokušaji predstavnika UGS „Nezavisnost“ da održe regionalne koordinacije metalaca širom Srbije završavaju se totalnim fijaskom. Kompletno članstvo metalaca u dogovoru sa rukovodstvom odlazi na koordinacije kojima treba da prisustvuje Branislav Čanak i koji poziva metalce da im on nešto „pojasni“.
Posle katastrofe u Kragujevcu održana je koordinacija u Novom Sadu gde je bio prisutan i predsednik GSMS „Nezavisnost“ Dragan Matić sa predsednicima odbora poverenika GSMS „Nezavisnost“ iz Vojvodine. Uslovljavanja Slavka Vlaisavljevića da se koordinacija održi bez predsednika GSMS „Nezavisnost“ su odbačena od strane prisutnih kolega metalaca ali je razgovor ipak potrajao četrdesetak minuta koje je Slavko Vlaisavljević iskoristio za iznošenje laži. Branislav Čanak je izbegao sučeljenje sa predstavnicima metalaca i ljut i iznerviran zbog nesposobnosti svojih saradnika otkazao ranije zakazanu koordinaciju metalaca u Nišu.
Predstavnicima UGS „Nezavisnost“ poslata je jasna poruka da očekujemo puno poštovanje svih odluka VI Kongresa GSMS „Nezavisnost“ i konstituisanih organa, Glavnog odbora, Predsedništva, Statutarnog i Nadzornog odbora.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"