ARHIVA VESTI
     
 
SINDIKAT „FIM CISL LECCO“ DOBAR DOMAĆIN I STARI PRIJATELJI GSM „NEZAVISNOST“ POJASNIO RAD SINDIKATA U ZANATSKIM RADIONICAMA I MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA

LECCO – MESTO ZA UČENJE I UŽIVANJE




Lecco, 29.07.2008.
Geografska lepota Lecca je identična sa ljudima koji tamo žive, članovima sindikata FIM CISL. Višegodišnja saradnja FIM CISL Lecco i GSM „Nezavisnost“ je potvrđena u razgovorima predstavnika FIM CISL Lecco i predsednika GSM „Nezavisnost“ Dragana Matića i Ermanna Cova, regionalnog sekretara.

Dosadašnja saradnja je potvrdila privrženost solidarnosti, koju FIM-CISL Lecco pokazao kroz organizovanje seminara u Srbiji za članove GSM „Nezavisnost“. Kroz formu okruglog stola, iznešena su iskustva GSM „Nezavisnost“ i FIM CISL i specijalnost sindikalnog organizovanja u Leccu, koja se ogleda u visokoj prisutnosti organizovanosti radnika u zanatskim radionicama, malim i srednjim preduzećima, koji su u članstvu sindikata. Taj način organizovanja je od značaja za budućnost i rad GSM „Nezavisnost“ i sve veću prisutnosti malih i srednjih preduzeća u metalskoj industriji Srbije.

U okviru FIM-CISL Lecco, postoji poseban sektor za organizovanje u zanatskim radionicama i malim i srednjim preduzećima, koje predvodi Roberto Di Stefano.U budućnosti možemo očekivati još tešnju saradnju kolega iz Lecca i GSM „Nezavisnost“, a sve na dobrobit članova sindikata.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"