RTV "METALAC": "ČESTITKE, POZDRAVI I ŽELJE" METALACA, RUKOVODSTVU UGS "NEZAVISNOST"

KO PEVA, ZLO NE MISLI (I DEO)

Srbija, 12.06.2008.
-"Članovi Glavnog odbora GSM „Nezavisnost“ pozdravljaju trenutno odsutnog predsednika UGS „Nezavisnost“ Branislava Čanka (inače suvlasnika lista "Danas") sa pesmom - "NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SUDBINE". Čestitke, pozdrave i želje, dobile su i druge kolege iz rukovodstva UGS "Nezavisnost", od metalaca širom Srbije. Ovo je početak nove akcije, koju će GSM "Nezavisnost" sprovesti, kako bi rukovodstvo UGS "Nezavisnost" pomalo "otuđeno od svojih članova" i na ovaj način čulo "GLAS RADNIKA, SVOJIH ČLANOVA". Od nekoliko stotina primljenih čestitki, pozdrava i lepih želja rukovodstvu UGS "Nezavisnost", ovom prilikom s obzirom na prostor, izdvajamo samo nekoliko i njih možete pročitati i pogledati u nastavku teksta, pritiskom na "DETALJNIJE".

ČESTITKE, POZDRAVI I ŽELJE

PORUKA: "Članovi Glavnog odbora GSM „Nezavisnost“ pozdravljaju trenutno odsutnog predsednika UGS „Nezavisnost“ Branislava Čanka (inače suvlasnika lista "Danas") sa pesmom - "NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SUDBINE"

PORUKA: Nekadašnji polaznici sindikalne škole UGS "Nezavisnost" pozdravljaju Branislava Čanka (inače suvlasnika lista "Danas") uz pesmu - "NEVERA MOJA BIO SI TI, ZABLUDA MOJE MLADOSTI".

PORUKA: U očekivanju dolaska rukovodstva UGS„Nezavisnost“ iz inostranstva, stiže poziv GSM "Nezavisnost" za nove sindikalne "pobede" uz pesmu: "PROĐI SAMNOM KROZ CRVENO".

PORUKA: Nepotpisani Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ poručuju predsedniku UGS „Nezavisnost“ Branislavu Čanku (inače suvlasnika lista "Danas") kroz pesmu: "KRIVI SMO"...

PORUKA: Dugo odsutnom predsedniku Branislavu Čanku (inače suvlasnika lista "Danas") na "privremenom radu" u Ženevi, pozdrav šalju radnici "treće smene" Tople valjaonice "US STEELA" uz pesmu – "TI ŽIVIŠ NEGDE DALEKO".