ARHIVA VESTI
     
 
PRIORITETNI ZADATAK ŠIRENJA MREŽE I STVARANJA NOVIH ČLANOVA, USPEŠNO REALIZOVAN U PRVOM POLUGOĐU 2008. GODINE

NOVI ČLANOVI – NAJVEĆI KAPITAL




Beograd, 9.06.2008.
Svaki posao u sindikatu je važan i merljiv, a to je posebno važno kada je u pitanju stvaranje novih sindikalnih organizacija, koju GSM „Nezavisnost“ uspešno ostvaruju. Stalna težnja i obaveza sindikata je upravo rad na širenju mreže, popularizovanju sindikalne ideje, koju gaji GSM „Nezavisnost“. Pomoć i podrška dobijena od Fondacije "Friedrich Ebert" na ovom projektu je dragocena, a rezultat je više nego merljiv. U 2008.godini GSM „Nezavisnost“ je u branši metalaca dobio sedam novih povereništava sa preko 300 novih članova u trenutku osnivanja sindikata. Nova povereništva su organizovana u sledećim preduzećima:Auto kuća „Rade Končar“ Novi Beograd, "Metal Industry" Kragujevac, "Jugoterm Merošina" Niš, "Ei korporacija" Niš, "Kovačnica" Kragujevac, Vazduhoplovni remontni zavod „Moma Stanojlović“ Batajnica, FKK "Filip Kljajić" Kragujevac i Zastava "Tapacirnica" Kragujevac

Podjednako smo radili i napravili dobar rezultat sa novim povereništvima u tekstilu koži i obući i registrovali smo sindikate u: Konfekcija "Raška" Novi Pazar, "Leteks" Leskovac, "Džentlmen" akcionarsko društvo Koceljeva, "Budućnost" Leskovac, "Pompea Serb doo" Brus Zrenjanin i "Kiara" Zaječar.

Postoje inicijative za još desetak novih povereništava u preduzećima koji će se realizovati u narednom periodu. Regionalnim poverenicima GSM „Nezavisnost“ i organizatorima čestitamo na uspehu i poručujemo: „Idemo dalje“.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"