ARHIVA VESTI
     
 
Zalaganje GSM „Nezavisnost“ za javnost rada, rezultiralo pozivom članovima Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ na sednicu Glavnog odbora GSM „Nezavisnost“, zakazanu za 30.05 2008. godine

GLAVNI ODBOR GSM «NEZAVISNOST» – TRENUTAK ISTINE




Beograd, 25.05.2008.
Jedno je sigurno, Branislav Čanak piše kao nikad pre ! To šta piše i nije tako važno, ne očekujemo mi Bog zna šta od njega. Kroz pisanje, naročito kada se obraća članovima Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“, voli malo da «klepi po ušima», «da popuje» i diskretno ukaže, šta članovi Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ - ne smeju da rade. Upravo jedan takav dopis, dobili su članovi Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“, a povod je poziv članovima Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ da dođu i učestvuju u radu Glavnog odbora GSM „Nezavisnost“.

U prvom delu ovog dopisa, Čanak piše: „dužan sam da vam skrenem pažnju“, vama članovima Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“, šta smete, a šta ne smete. Odakle Čanku tolika briga za Glavni odbor i ko ga je to zadužio da tumači, šta se sme, a šta ne sme član Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“? Sloboda rada članova Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ je takva, da kad negde nastupaju, pa čak da je to i pun saziv Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“, njihove Odluke bez Čanka ne važe !?

Strah da bi učešće članova Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“, na Glavnom odboru GSM „Nezavisnost“ mnoge «otreznila» i da je moguće poništenje odluke Glavnog odbora UGS „Nezavisnost“ o isključenju Dragana Matića, lako može dovesti da Čanak i ne ode u Ženevu na godišnju sednicu MOR-a. Jer lako je otići, ali treba imati i gde da se vratiš.

Svi ovi dopisi i obraćanja ukazuju na dezorijentisanost Branislava Čanka.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"