ARHIVA VESTI
     
 
SARADNJA SA FONDACIJOM "FRIEDRICH EBERT"

TRADICIONALNO DOBRA SARADNJA




Beograd, 13.10.2006.
U petak 13.10.2006. godine održan je sastanak Fondacije "Friedrich Ebert" (FES) sa predstavnicima GSM "Nezavisnost". Ovo je nastavak tradicionalno dobre saradnje, koji se odvija od otvaranja kancelarije FES-a u Beogradu do današnjeg dana.
GSM "Nezavisnost" je pouzdan i odgovoran partner, sa čijim rezultatima je FES izuzetno zadovoljna. Shodno tim rezultatima, saradnja sa GSM "Nezavisnost" se nastavlja na obostrano zadovoljstvo - istakao je Frank Hantke, direktor kancelarije Fondacije "Friedrich Ebert" i regionalnog projekta Radni odnosi i socijalni dijalog u jugoistočnoj Evropi, u razgovoru sa Draganom Matićem, predsednikom GSM "Nezavisnost" i Aleksandrom Todićem, sekretarom GSM "Nezavisnost",.
Podrška i znanja, koja su dugogodišnjom saradnjom dobijena od FES-a, doprineli su razvoju GSM "Nezavisnost" i njegovom uspešnom radu. Ovogodišnji zajednički projekti su uspešno okončani i već imamo konkretne i merljive rezultate te saradnje. Sekcije mladih i žena, te evropske integracije su prioritet GSM "Nezavisnost" u 2007.godini. U 2007.godini smo rešeni da dobijamo nove članove iz redova zaposlenih u malim i srednjim preduzećima, kao i da stvorimo tim za organizovanje novih članova i vođenje kampanja. Mlade vidimo kao nosioce tih aktivnosti, kao i one koje evropske integracije i naša evropska budučnost u evropskoj uniji najviše interesuje. - izneo je Dragan Matić u toku razgovora.
Do kraja 2006.godine, predstavnici FES-a i GSM "Nezavisnost" će se i dalje sastajati i konkretizovati zajedničke aktivnosti u 2007.godini

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"