ARHIVA VESTI
     
 
Izbori u Sindikatu „Nezavisnost“ IPM Zlatara Majdanpek uspešno okončani. GSM „Nezavisnost“ predstavio svoje aktivnosti, javnosti u Majdanpeku

DOBAR RAD – ADEKVATNA NAGRADA




Majdanpek, 7.04.2008.
Skupštini sindikata „Nezavisnost“ IPM Zlatara Majdanpek, nije trebalo mnogo da usvoji Izveštaj o radu i finansijama, koje je podnela predsednica Slavica Đorđević. Mnogo izazova je ostalo u radu sindikata, a krajnji ishod i nagrada bi bili uspešna privatizacija i zadovoljni radnici. Predsednica Sekcije mladih GSM „Nezavisnost“ Jasmina Petrović je sa aktivistima Sekcije mladih iz Majdanpeka i koordinatorom Sekcije za Borsko Zaječarski region, Slavišom Ilićem odražala sastanak na kome su prisutni upoznati sa dosadašnjim aktivnostima, koje je Sekcija sprovodila, kao i sa aktivnostima koje će se sprovoditi u narednom periodu. Predsednik GSM „Nezavisnost“ Dragan Matić je članovima Nezavisnosti Zlatare prezentovao sadašnju situaciju u odnosima sa pojedincima iz rukovodstva UGS „Nezavisnost“. Naznačeni su i prioriteti GSM „Nezavisnost“ do Kongresa,a oni su pre svega stalni servis našim članovima i ispunjenje preuzetih obaveza do Kongresa.

Dolazak u Majdanpek je iskorišćen i za susret sa direktorom Zlatare, kao i direktorom RBM. U oba razgovora je istaknuta važnost privatizacije i dobijanje ozbiljnog investitora, koji je potreban i Zlatari i rudniku. Sa predsednikom Draganom Matićem je obavljen TV intervju o prioritetima GSM „Nezavisnost“ u 2008.godini i najznačajnijim aktivnostima koje GSM „Nezavisnost“ sprovodi.

Sve čestitke Slavici Đorđević na izboru za predsednika sindikata.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"