ARHIVA VESTI
     
 
"DANSK METAL" U POSETI GSM "NEZAVISNOST"

RAZMENA INFORMACIJA I ISKUSTAVA




Beograd, 22.01.2008.
U okviru projekta EMF-a, o razmeni sindikalnih aktivista, nakon posete GSM „Nezavisnost“ Dansk Metalu, kolega Erik B. Wiberg boravi u poseti GSM „Nezavisnost“ od 19.01-25.01.2008.godine. Domaćin kolegi Wibergu je sekretar GSM „Nezavisnost“ Aleksandar Todić.

Tokom svoje posete kolega Wiberg imaće prilike da se upozna sa svakodnevnim radom GSM „Nezavisnost“, kako u centrali, tako i na terenu. Predviđeno je da sa kolegom Wibergom posetimo nekoliko preduzeća i da na licu mesta razmenimo informacije o problemima sa kojim se Odbori poverenika susreću u svom svakodnevnom radu, u zaštiti interesa članstva i zaposlenih. Naše kolege takođe će imati priliku da iz razgovora sa kolegom Wibergom saznaju kako sindikat radi i deluje u Danskoj.

- "Ovakva razmena je obostrano korisna, mada se društvene, ekonomske, socijalne i političke prilike naše dve zemlje uveliko razlikuju. U saradnji sa EMF-om, nastavićemo naše učešće u razmeni sindikalnih aktivista" – istakao je Dragan Matić, predsednik GSM "Nezavisnost".

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"