ARHIVA VESTI
     
 
Održana sednica Koordinacionog odbora Sekcije mladih GSM «Nezavisnost»

DOSTA AKTIVNOSTI I SEMINARA




Beograd, 18.12.2007.
Sedamnaestog decembra 2007.godine, održana je sednica Koordinacionog odbora Sekcije mladih GSM «Nezavisnost». Na sednici je razmatran Izveštaj o radu za 2007. godinu, sa zaključkom da je bilo dosta aktivnosti značajnih za razvoj i jačanje Sekcije. U 2007. godini bilo je dosta seminara naročito sa temomom «Širenje mreže i privlačenje novih članova», a u skladu sa planom GSM «Nezavisnost» da nosioci ove aktivnosti budu mladi. Osim ove teme, mladi iz GSM «Nezavisnost» imali su priliku da pohađaju i seminare sa temama, kao što su:Bezbednost i zdravlje na radu, Kolektivno pregovaranje, Rodna ravnopravnost ... u organizaciji GSM «Nezavisnost», kao i Sekcije mladih UGS «Nezavisnost».

Od velikog značaja za Sekciju mladih bila je i poseta kolegama iz sindikata FTM CGT Francuska. Članovi Sekcije mladih aktivno su učestvovali u kampanjama «Imaš pravo» u gradovima širom Srbije.
Razmatran je i plan za 2008.godinu. Prioritetna aktivnost Sekcije mladih u 2008. godini biće jačanje strukture Sekcije, aktivnije delovanje na regionima, učešće u kampanjama GSM «Nezavisnost», kao i nastavak edukacije mladih. U planu je takođe organizovanje uzvratne posete za kolege iz Francuske i nastavak saradnje sa IG Metall.

U fazi izrade su i plakat i letak za Sekciju mladih. Sednici je na kratko prisustvovao i predsednik GSM «Nezavisnost» Dragan Matić, koji je odgovarajući na pitanja mladih, istakao da će i u buduće Serkcija imati punu podršku od strane GSM «Nezavisnost».

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"