ARHIVA VESTI
     
 
KOORDINACIJA SEKCIJE ŽENA GSM "NEZAVISNOST"

USKORO NOVI PLANOVI RADA, SEMINARI, BROŠURE ...




Beograd, 11.12.2007.
Dana 7.12.2007. godine u Beogradu je održan sastanak Koordinacionog odbora Sekcije žena Granskog sindikata metalaca "Nezavisnost" u novom sastavu. Predsednica Kosovka Gavrilović je podnela izveštaj o radu u proteklom periodu, a posle usvajanja izveštaja, regionalne koordinatorke su takođe podnele svoje izveštaje o radu.

Dogovoreno je da se do 20.1.2008. godine po regionima, a u saradnji sa članovima Predsedništva GSM "Nezavisnost" sa regiona napravi okvirni plan rada, tako da do Izborne skupštine, koja bi se održala februara 2008. godine imamo plan rada i aktivnosti.

Regionalna koordinatorka za Raško-rasinski okrug je zatražila za koleginice i kolege sa tog regiona održavanje seminara na temu bezbednost i zaštita zdravlja na radu. Postignut je dogovor da se baza podataka ažurira, jer je potrebno da znamo koliki je broj žena u sindikatu.

U planu nam je izrada propagandnog materijala sekcije žena, a Predsedništvo Sekcije žena je zaduženo da osmisli sadržaj brošura i lifleta. Za navedeni materijal je potrebna saradnja sa Predsedništvom GSM "Nezavisnost", koje će obezbediti odgovarajuća finansijska sredstva.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"