ARHIVA VESTI
     
 
WEB SAJT WWW.GSMNEZAVISNOST.ORG.YU - I DALJE NAJČITANIJI SINDIKALNI SAJT U JUGOISTOČNOJ EVROPI

POSTAVLJENA TRI NOVA REKORDA




Beograd, 3.12.2007.
Web sajt GSM "Nezavisnost" www.gsmnezavisnost.org.yu postavio je u mesecu novembru 2007. godine tri nova rekorda. Postavljen je nov mesečni rekord posećenosti od 4499 IP adresa, dnevna prosečna posećenost 143 IP adresa i rekordna dnevna posećenost od 311 IP adresa zabeležena 29.11.2007. godine. Kako jedna IP adresa (npr neke firme) može da označava ne samo jednog, već nekoliko desetina ili stotina posetilaca, broj osoba koje čita naš sajt je višestruko veći. Ovi rezultati opravdavaju slogan "najčitanijeg sindikalnog sajta u Jugoistočnoj Evropi" i nisu slučajni već su plod marljivog, planskog i kreativnog rada.

KAKVA GLAVA, TAKVA I KAPA

GSM "Nezavisnost" pridaje dosta kadrovskih, finansijskih i programskih napora svom sajtu www.gsmnezavisnost.org.yu, jer vidi mogućnost da putem sajta bude deo svetske sindikalne porodice.

Mesečni rekord posećenosti u novembru 2007. iznosi 4499 IP adresa, a prošli rekord zabeležen je u julu 2007. godine i iznosio je 4272 IP adresa. Dnevni prosečni rekord posećenosti sajta je 143 IP adresa, a prošli rekord je bio u julu mesecu 2007. godine od 137 IP adresa. Na kraju i dnevni rekord posećenosti sajta je 311 posetilaca (29.11.2007.), a prošli rekord bio je 255 IP adresa i zabeležen je 22.11.2007. godine.

Web sajt GSM "Nezavisnost" www.gsmnezavisnost.org.yu posećuju 77 % kolega i koleginica van Srbije. U pitanju su Nemačka, Rusija, SAD, Kanada, Španija, Mađarska, Austrija, Slovenija, Italija, Brazil, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Poljska, Indija, Slovačka, Švajcarska, Rumunija, Dominikanska Republika, Bugarska, Turska, Finska, Ukrajina, Tajvan, Moldavija, Argentina ...

SAJT KAO "OČI I UŠI" RADNIŠTVA U SRBIJI

U proteklih godinu dana web sajt GSM "Nezavisnost" www.gsmnezavisnost.org.yu objavio je ukupno 402 vesti, od čega 272 vesti na glavnom informativnom panelu sajta, 80 vesti na regionalnom informativnom panelu sajta i 50 vesti pod "Aktuelno", na srpskom i engleskom jeziku.

Ovi rezultati su značajni i pokazuju veliki napredak imajući u vidu da web sajt GSM "Nezavisnost" www.gsmnezavisnost.org.yu radi tek godinu dana, i da je počeo sa 500 IP adresa mesečno. Sadašnji rezultati posećenosti sajta www.gsmnezavisnost.org.yu su respektabilni i ako se porede sa ostalim sajtovima u Srbiji.

Progresivno povećanje broja posećenosti daje lepe nade za bližu i dalju budućnost sajta Granskog sindikata metalaca "Nezavisnost", a ekipi kreativnih sindikalaca koji opslužuju sajt zasluženu satisfakciju.

Web sajt GSM "Nezavisnost" www.gsmnezavisnost.org.yu će između ostalih zadataka i dalje nastaviti da sprovodi svoj misionarski zadatak prosvećivanja. GSM "Nezavisnost" će činiti sve veće napore da probudi i animira apatičnu generaciju radništva u Srbiji, koje je duboko ogrezlo u žabokrečini postsocijalističke i tranzicione apatije. Izlaza ima, pod uslovom da "ne budu slepi kod očiju".

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"