ARHIVA VESTI
     
 
NEUSPEH ASNS-A U DOKAZIVANJU REPREZENTATIVNOSTI I ZAŠTO SU RADNICI "YUMKA" NOKAUTIRALI DRAGANA MILOVANOVIĆA ?

ASNS PUKO K'O BAS




Beograd, 28.11.2007.
Pokušaj ASNS da dokaže sindikalnu reprezentativnost ispred Republičkog odbora za reprezentativnost sindikata, završio se totalnim fijaskom. Odbor je jednoglasno odlučio da prijava ASNS ima mnogo «rupa» i da je nemoguće utvrditi gde su sve pokušali da kradu. Pojedina preduzeća koje je ASNS obuhvatio svojom reprezentativnošću imaju više članova ASNS - nego zaposlenih. Bilo je na spiskovima i davno preminulih radnika, kao i onih koji godinama nisu u preduzećima i pojedinačnih članova, čiji je identitet nemoguće utvrditi. Jednom rečju, ostali su Ranka Savić i Dragan Milovanović stari "opsenari", spremni da svoje nezdrave ambicije ostvare na - najprljaviji i najbrutalniji način.

Bivši ministar i neostavrena ministarka, bivša domaćica, posle unutrašnejg raspada ASNS i podela, hvataju poslednju šansu, ne bi li se, podržani od DS-a, uhvatili ruku pod ruku sa sindikatima, koji su svoju reprezentativnost dokazali na zakonom utemeljen način.

Razgnevljeni što su uhvaćeni u pokušaju krađe, Ranka Savić i Dragan Milovanović odlaze za Vranje, u "Yumko" da "štite" pobunjene radnike, ali "hajdučki" način koji Milovanović inače upražnjava, dobija adekvatan odgovor u nokautu D. Milovanovića od radnika "Yumka", koji su odreagovali na pokušaj fizičkog ugrožavanja, koje Dragan Milovanović često koristi. Milovanović je upravo dobio ono što je i priželjkivao, a i Ranka Savić nije bolje prošla u gužvi koja je nastala.

Ovo zasigurno nije način da se različitosti prevaziđu, ali poznajući Dragana Milovanovića, sigurni smo da ovo neće biti poslednje batine, koje će dobiti od radnika i članova svog sindikata.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"