ARHIVA VESTI
     
 
Miting Udruženja sindikata penzionera Srbije. „Kada nepravda postane zakon, protest postaje tvoja dužnost“.

Miting Penzionera




Beograd, 28.03.2017. Više hiljada penzionera, članova „Udruženja sindikata penzionera Srbije je održalo protestni miting u Beogradu na Trgu Nikole Pašića pod sloganom „Kada nepravda postane zakon, protest postaje tvoja dužnost“.



Penzioneri su kao i mnogo puta do sada ukazali na pljačku njihovih stečenih prava od strane Vlade Republike Srbije i AV lično. Njihova Predstavka Ustavnom sudu je ostala bez odgovora a time je onemogućeno obraćanje međunarodnim sudovima. Najveća povika je bila na „AV“ i političke predstavnike PUPS-a. Govornici su ukazali na lažna obećanja AV u nekim ranijim kampanjama a on to čini i sada, kažu penzioneri.  



Sindikat penzionera okuplja više od 300.000 članova koji zahtevaju od predsedtničkih kandidata da se izjasne o smanjenju penzija pod sadašnjim režimom.

„Moć penzionera možemo da ojačamo samo ako smo udruženi, ako se organizujemo, mobilišemo, i budemo u stanju da političare pozovemo na odgovornost kako bi današnji neuspeli ekonomski model zamenili novim, onakvim koji će svima doneti napredak.“ kaže se u letku koji je deljen učesnicima mitinga. 


   

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"