ARHIVA VESTI
     
 
Borba penzionera za oduzeta prava. Zaštita prava u Strazburu. Šestog aprila 2016. godine veliki Evropski Protest penzionera u Beogradu. Vučić tera Srbiju u bankrot i propast.

VUČIĆ TERA SRBIJU U BANKROT




Beograd, 15.03.2016. Preko hiljadu vojnih penzionera je u Beogradu, na Trgu Nikole Pašića održalo Protest, nezadovoljni odlukama Vlade Republike Srbije i Ustavnog suda vezanih za nezakonito umanjenje penzija.  






U Srbiji ima blizu 60.000 vojnih penzionera koji zahtevaju da se penzije vrate na pređašnji nivo, da se razlika isplati, kao i poštovanje sudskih presuda.


   


Ustavni sud je izbegao izjašnjavanje o ustavnosti smanjenja penzija pa će vojni a i civilni penzioneri pravdu zatražiti u Strazburu.

Penzioneri su ogorčeni na Vladu Aleksandra Vučića i Udružene penzionere Srbije (UPS), smatraju ih lažovima i poručuju građanima i penzionerima da dobro razmisle kome će dati svoj glas na predstojećim izborima. Ovaj Protest je podržan od strane Sindikata penzionera Srbije koji su najavili veliki Evropski protest udruženja penzionera Evrope koji će se održati 06. Aprila 2016. godine u Beogradu.


   


Prisutni na Protestu smatraju da Vučić svojim besmislenim potezima ponižava penzionere Srbije terajući Srbiju u bankrot.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"