ARHIVA VESTI
     
 
Da je laganje i obmanjivanje građana Srbije legitimna aktivnost u toku izborne kampanje, potvrđuje i uvođenje vanrednog stanja na par dana ali i najava povećanja zarada državnim funkcionerima.

VEĆ VIĐENO




Beograd, 14.03.2016.
Počela je izborna kampanja! Laganje, obmanjivanje, zavlačenje postaju legitimna sredstva učesnika kampanje.
To je rialiti, to je bre Srbija. U ovim aktivnostima prednjače oni koji su još ranije angažovali strane eksperte za obmanjivanje građana, debelo su plaćeni jer je ulog veliki – VLAST!
Jedna od kampanjskih aktivnosti je i uvedeno vanredno stanje zbog kiša i poplava, mada situacija nije tako dramatična. U tim poplavljenim područjima je poplava svakodnevica, ništa novo i ništa što se neće ponoviti. Ali je dobra tema za političare i Vladu Republike Srbije, tačnije Aleksandra Vučića. Nije bilo slogana „Šabac ne sme pasti“ i sličnih ali sve liči na predstavu iz rialitija, čak se pojedinci tako i ponašaju. Izgleda da će „Vanredno stanje“ trajati čitavih par dana. Kakve poplave takvo i „vanredno stanje“.
Druga pojava koja služi za manipulaciju građana je vezana za najavu Zakona o funkcionerima tj. držvanim službenicima. Kao, plata im mala pa su izloženi korupciji, a ako im povećamo platu 100% onda će oni biti zadovoljni, nepotkupljivi i profesionalni.
Na taj način se njihove zarade izjednačavaju sa zaradama zaposlenih u javnom sektoru, za koje premijer Vučić kaže da su preplaćeni, korumpirani, trošadžije, koji kupuju skupa kola, bolja nego što ih on sam ima.
Ih, kad ovo čuje narod, da Vučić neda povećanje, da će on plate povećati lekarima, učiteljima, naučnim radnicima, penzionerima,.. svima onima koji štrajkuju i protestuju a uzrok je nerazumevanje Vlade Republike Srbije za njihov status i zvanje.
Pozadina je žalosna. Kao, Kori Udovički najavi povećanje, ja ne dam, narod zadovoljan tapše premijera. Ali to nije deo kampanje, to se radi iskreno, majke mi moje! Svi drugi manipulišu samo mi radimo pošteno! Tako se završava naš rialiti. Ako hoćete još, dobićete, kampanja je tek počela.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"