ARHIVA VESTI
     
 
Radnici DES Novi Sad postali članovi Industrijskog sindikata Srbije(ISS).Radnici, invalidna lica moraju imati sigurnu radnu budućnost.

ISS DES NOVI SAD




Novi Sad, 09.03.2016.

Radnici DES Novi Sad, preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju, osposobljavanja za rad i zapošljavanje invalidnih lica oštećenog sluha su, većinski pristupili novoosnovanom povereništvu IS DES Novi Sad.



Od blizu 200 radnika, IS DES Novi Sad je pristupilo 80 radnika a verujemo da će taj broj vremenom rasti. Podrška preduzeću dolazi i od gradskih struktura Novog Sada a podršku i brigu za radnike pokazuje i Ministarstvo rada.


   


U radnoj poseti IS DES Novi Sad su bili Dragan Matić, predsednik ISS i Nebojša Savić sekretar. Razgovor sa zaposlenima koji su želeli da bolje upoznaju ISS je omogućio članovima IS DES Novi Sad da postave mnogobrojna pitanja.

Predsednik IS DES Novi Sad Zoran Đukić je članicama sindikata uručio prigodne poklone za 8. Mart a dogovorene su i aktivnosti u narednom periodu.


      


ISS kao članica IndustriAll Evropa i IndustriAll Global će novo članstvo povezati sa strukturama i članicama IndustriAll Evropa i IndustriAllGlobal koja organizuju radnike sa ograničenim radnim sposobnostima.



Takođe, ISS će u preduzećima u kojima imamo sindikalno članstvo, preporučiti poslovodnim rukovodstvima da vrša nabavke iz proizvodnog programa DES Novi Sad. Na taj način će preduzeća pokazati svoju društvenu odgovornost i na najbolji način pomoći da DES Novi Sad uspešno posluje a radnici dobijaju zarade.

O bogatoj ponudi DES Novi Sad može se više upoznati na sajtu www.des.co.rs

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"