ARHIVA VESTI
     
 
Agencija za mirno rešavanje radnih sporova obeležila desetogodišnjicu rada i postojanja. Održana obuka o kolektivnom pregovaranju. Sindikati učesnici jubileja.

DESETOGODIŠNJICA RADA AGENCIJE ZA MIRNO REŠAVANJE SPOROVA




Beograd, 01.12.2015.

Agencija za mirno rešavanje radnih sporova je obeležila deset godina rada i postojanja. Jubilej je obeležen obukom o kolektivnom pregovaranju za prisutne miritelje i predstavnike sindikata.

Ispred Agencije učesnike je pozdravio direktor Mile Radivojević kao i ministar rada Aleksandar Vulin. Izlaganje je imao Antonio Graciozi, direktor Kancelarije Međunarodne organizacije rada (MOR) za Centralnu i Istočnu Evropu.



Učešće u obeležavanju uzeli su i predstavnici srpskih sindikata, Konfederacije slobodnih sindikata, Industrijskog sindikata Srbije, Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, UGS“Nezavisnost“, Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ sa željom da Agencija nastavi sa uspešnim radom ali sa manje posla.



Dosadašnji rezultati rada Agencije ukazuju da dijalog teško može imati adekvatnu i efikasnu alternativu, sem u slučaju dominantne političke ili neke druge većine.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"